Отзывы. Echipa R&R Studio

Victor

Foto foarte frumoase care radau emotii vii.

Отзывы. Echipa R&R Studio

Tătaru Marcela

www.facebook.com/marcela.creanga.85?mibextid=LQQJ4d

Suntem foarte mulțumiți de poze, cât și de fotografii, o familie responsabilă, buni profesioniști și oameni bravo, doar cuvinte de laudă le pot adresa. Lucrul calitativ și rapid! Bravo! Și multe, multe,multe mulțumiri pentru profesionalism! Recomand cu cea mai mare încredere💯💣

Отзывы. Echipa R&R Studio

Ecaterina & Stanislaw

instagram.com/ecaterina_zaporojan?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Слова благодарности и восхищения, которые хочется здесь оставить, тяжело выразить просто словами. Те эмоции и чувства, которые мы испытали от процесса работы Ольги и Сергея это непередоваемо-сильные ощущения и счастья, и радости, и уюта, и комфорта, и доверия. ❤️
Нам действительно очень повезло, что наши пути пересеклись, что всё сложилось и реализовалось. Хотя чему тут удивляться, с вами по другому и не могло быть 🤩 уже с первого звонка с Сергеем нам стало понятно на сколько высок его уровень профессионализма и ответственного подхода к своему делу.
Спасибо Вам Ольга и Сергей за то, что провели с нами наше свадебное торжество, а затем и невероятные фотосессии. Спасибо за то что доверились нам и прилетели за "тридевять земель", преодолев 2000 км пути. Спасибо за чувство надёжности и невероятного доверия и комфорта которые мы испытали с вами.
С нетерпением ждём результата ♥️

Ваши довольные клиенты (надеюсь вскоре ещё и регулярные 😄 )
Екатерина и Станислав

Отзывы. Echipa R&R Studio

Zinaida și Gheorghe

www.facebook.com/zina.capatina.5
Am apelat la serviciile R&R Studio pentru cununia și nunta noastră. Vrem să le mulțumim foarte mult pentru dedicația de care au dat dovadă și profesionalism. Atât fotografiile, cât și video-urile au fost realizate într-o calitate foarte bună, sunt diverse și interesante. De asemenea, specialiștii sunt persoane foarte plăcute care ne-au ajutat cu multe idei de poziții pentru a ieși fotografiile cât mai interesante, au făcut glume pentru a ne ajuta să mai scăpăm de emoții și să fim cât mai naturali. Le super mulțumim și îi recomandăm cu drag! Deja, cu Doamne ajută revenim și cu recenzia de după cumătrie 😅. Bebe în că nu este, dar noi știm sigur că tot la serviciile R&R vom apela și atunci. ♥️
Отзывы. Echipa R&R Studio

Neonila & Dorin

www.facebook.com/procaneonila99
Am avut cei mai tari foto-videografi. Nu am mai avut așa poze frumoase niciodată. Acum când privesc pozele și video, eram ca într-un film, poveste. Cei mai buni sunt R&R. Am făcut alegerea potrivită, am cele mai frumoase amintiri. Recomand cu incredere. Își cunosc lucrul bine și vă va crea cele mai frumoase poze, amintiri și un album de poze! Va mulțumesc pentru tot! ♾️😍🤟
Отзывы. Echipa R&R Studio

Diana

www.facebook.com/diana.calugher.39
Recomand cu încredere Echipa R&R Studio. O echipă care dă dovadă de profesionalism, care își cunosc meseria,cu imaginație și idei originale. Am avut parte de o conlucrare frumoasă,deschiși la comunicare și atenți la detalii. Anume ei au fost cei care au imortalizat cele mai frumoase momente din viața noastră. Vă dorim succese remarcabile în continuare și la cât mai mulți clienți mulțumiți!
Отзывы. Echipa R&R Studio

Vlad&Adelina

www.facebook.com/profile.php?id=100083306460241

A fost o experiență minunată, cu un fotograf de calitate, care își cunoaște bine meseria și ne-a creat cele mai memorabile amintiri din cea mai frumoasă zi din viața noastră . O să mai revenim cu siguranță la serviciile dvs și vă mulțumim pentru o colaborare atât de frumoasă !

Отзывы. Echipa R&R Studio

Мария

www.facebook.com/maria.muntean.98478
Свадьба, крещение сына, а после и дочери, все эти важные события мы полностью доверили ответственным профессионалам R&R Studio. Всегда приходят пораньше, помогают с позами, всегда открыты к новым креативным идеям. А так же очень приятные люди, рядом с которыми можно расслабиться и забыть что тебя кто-то фотографирует. Мы ещё не раз будем обращаться к R&R Studio. Смело могу рекомендовать каждому, кто хочет профессиональные фото и видео. R&R Studio спасибо вам!
Отзывы. Echipa R&R Studio

Pavel&Tamara

www.facebook.com/tomka.havruneac

Прекрасные люди, профессионалы своего дела с которыми приятно иметь дело.
Познакомились в 2019 году и с тех пор они с нами на каждом мероприятии, отображают на фотографиях приятные моменты, которые происходят у нас и у наших близких!
Рекомендую!

Отзывы. Echipa R&R Studio

Petru&Sofia

www.facebook.com/sofia.gurau

"O poza face cat o mie de cuvinte."Recomand cu sufletul deschis această minunată echipă.
Prima noastra colaborare a avut loc in anul 2020, a fost o experiență de neuitat și foarte haioasă,ne-am simțit liberi în toate , de atunci ei sunt alături de noi la toate evenimentele importante din viață ,pot zice că fac parte din familia noastră .Pentru noi sunteti cei mai profesioniști, cei mai buni!!!! Va multumim pentru tot!

Отзывы. Echipa R&R Studio

Elena

Buna ziua , am ramas nespus de multumiti atit eu cit si sotul de munca depusa si de rezultatul cu care ne-ati bucurat .

Отзывы. Echipa R&R Studio

Ana-Maria Untila

www.facebook.com/annie.paladi

Suntem nespus de multumiti pentru serviciile acordate si o calitate inalta a pozelor dar nu si in ultimul rind de faptul ca ati prins toate momentele cele mai haioase si emotionante pentru noi care ne va aduce aminte de aceasta zi speciala pentru familia noastra !!!

Un sincer multumim pentru tot!!

Отзывы. Echipa R&R Studio

Gherciu

Va multumim frumos pentru poze foarte reusite mersi. Vom mai avea nevoie vom apela.

Отзывы. Echipa R&R Studio

Cristina

www.facebook.com/cristinellu1998?mibextid=LQQJ4d

Atit de frumoase pozele, va multumim din suflet, datorita Dvs vom avea o amintire pt o viata : ) Sunteti cei mai bravi!!!

Отзывы. Echipa R&R Studio

Ion

Mulțumim tare tare mult .Sunt foarte frumoase

Отзывы. Echipa R&R Studio

Valentina

www.facebook.com/valentina.ilcu
Mulţumim mult pentru pozele frumoase! Recomand acestă echipăR&R Studio, tuturor celor care doresc sa-şi salveze cele mai frumoase momente pentru toata viaţa ! Cu simplitatea, sinceritatea si dorinta de a satisface nevoia clientilor veţi ajunge pe cele mai inalte trepte!
Отзывы. Echipa R&R Studio

Mariana

www.facebook.com/guma.mariana
R&R studio Sunteți foarte Bravo!!! Faceti momente memorabile și frumoase în arhiva fiecăruia. Iubesc ceea ce fac!succese mari!!*
Отзывы. Echipa R&R Studio

Anastasia

instagram.com/anastasiabelinschi?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Starea civilă,anul nou, prima aniversare a piciului nostru toate aceste momente speciale le-au prins R&R Studio. Sunt mega încîntată de rezultate fiecare poză are farmecul său. Cu siguranță mai apelăm! Mulțumim
Отзывы. Echipa R&R Studio

Bianca&Victor

www.facebook.com/BiancaElenaV

Recomand cu încredere! Sunt niște profesioniști. Au microfoane pentru a reda mai bine sunetul, mi-au oferit ca bonus încă un videograf si au ajuns la timp la eveniment.

Отзывы. Echipa R&R Studio

Doina

Recomand cu mare incredere aceasta echipa ce fac parte cei mai buni profesionaliști .
Au fost extra- activi , serioși si lucrările au fost foarte calitative
Va multumesc ca ati fost alaturi de noi…